HTZ provodi prvu ovogodišnju brend kampanju na 16 tržišta

Slika /slike 1/Turizam/shutterstock_119483572 (1)_cr.jpg

HTZ provodi prvu ovogodišnju brend kampanju koja će se na 16 ključnih tržišta, u različitim vremenskim razdobljima, provoditi sve do kraja srpnja. Tržišta na kojima se provodi prva ovogodišnja brend kampanja su Njemačka, Austrija, Italija, Poljska, Češka, Velika Britanija, Mađarska, Francuska, Nizozemska, Švedska, Belgija, Norveška, Rusija, Ukrajina, Slovačka i Španjolska.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) provodi prvu ovogodišnju brend kampanju koja će se na 16 ključnih tržišta, u različitim vremenskim razdobljima, provoditi sve do kraja srpnja, izvijestili su u ponedjeljak iz Glavnog ureda HTZ-a.

Osnovni cilj brend kampanje daljnji je rast prepoznatljivosti Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije bogate ponude tako da su u fokusu kampanje najprepoznatljiviji hrvatski turistički proizvodi poput sunca i mora, eno-gastronomije, aktivnog turizma, nautike i kulture, ističe se u priopćenju.

Tržišta na kojima se provodi prva ovogodišnja brend kampanja su Njemačka, Austrija, Italija, Poljska, Češka, Velika Britanija, Mađarska, Francuska, Nizozemska, Švedska, Belgija, Norveška, Rusija, Ukrajina, Slovačka i Španjolska.

Aktivnosti u sklopu kampanje provodit će se putem online i offline kanala, odnosno u sklopu televizijskih programa, tiskovina, kanala vanjskog i display oglašavanja, društvenih mreža Facebook, Instagram i Twitter te kanala na YouTubeu.

HTZ će tijekom 2020. godine provoditi četiri glavne promotivne kampanje, odnosno dvije kampanje za promociju pred i posezone te dvije brend kampanje. Produkcija i provedba kampanja provodi se po tržištima prema definiranim medija planovima te smjernicama postojećeg krovnog komunikacijskog koncepta.

Uz glavne kampanje HTZ-a, u 2020. godini provodit će se i kampanje za promociju poslovnog i nautičkog turizma, adventa te kampanja namijenjena domaćem tržištu kojom se posebno želi potaknuti domaći turistički promet u razdobljima pred i posezone.

(Hina)



Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz