Hrvatski smartphone nagrađen na IFA sajmu u Berlinu

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_157152221_cr.jpg

U sklopu sajma IFA koji se održava u Berlinu, 03. rujna je na EISA Awards gala večeri u Kempinski Bristol hotelu, koprivničkoj tvrtki Hangar 18 uručena nagrada za pametni telefon Noa H10le – EISA Best Buy Smartphone 2017-2018. Nagradu je preuzeo Mario Kralj, vlasnik i direktor tvrtke Hangar 18.

IFA je međunarodni sajam potrošačke elektronike koji se održava u Berlinu od 1924. godine. Na ovom sajmu svoje uređaje predstavljaju najveći svjetski proizvođači pametnih telefona, prijenosnih računala, tableta, televizijskih prijemnika i drugih uređaja koje koristimo u svakodnevnom životu.
 
U konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona kao što su Samsung, Huawei, Sony, Honor i LG, koprivnička tvrtka Hangar 18 dobila je za svoj model Noa H10le prestižnu nagradu EISA Best Buy Smartphone 2017-2018. To je pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu, u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i performansi.
 
Članovi EISA „Mobile Devices“ grupe su poznati „tech“ časopisi iz 11 europskih zemalja: Danska, Italija, Nizozemska, Bugarska, Švedska, Grčka, Češka, Slovačka, Španjolska, Srbija i Hrvatska. Upravo su njihovi glasovi, nakon testiranja uređaja, odlučili kome će biti dodijeljene EISA nagrade.
 
Nagradu za najbolji pametni telefon dobio je Samsung S8/S8+, Huawei P10 je dobio nagradu za najbolju kameru, dok je Honor 8 Pro proglašen dobitnikom nagrade „consumer smartphone“.
 
„Dobiti ovakvu nagradu od EISA organizacije koja preko 30 godina ocjenjuje najbolje tehnološke uređaje, znači puno. Naš model NOA H10le dobio je nagradu za Best Buy pametni telefon što znači da ćete kupnjom H10le modela dobiti najbolji omjer dobivenog za cijenu. Od ove nagrade očekujemo puno, u smislu otvaranja novih tržišta, povećanja prodaje i pronalaska novih kanala prodaje. EISA je potvrdila da smo na dobrom putu, dala nam dodatno samopouzdanje, motivaciju i zalet za “borbu” s puno većim kompanijama.“ – izjavio je Mario Kralj, vlasnik i direktor tvrtke Hangar 18.
 
Noa konstantno radi na razvoju novih proizvoda, pa tako već sada priprema nove uređaje za jesen kao i za sljedeću godinu. Na sajmu IFA u Berlinu najavljeni su modeli N5, N8 i N8 Pro. Modeli N8 i N8 Pro imat će ekran u omjeru 18:9 koji prekriva gotovo cijelu površinu uređaja.
 
Noa želi biti lider u B segmentu pametnih telefona, ne samo po dizajnu, karakteristikama i funkcionalnosti samih uređaja, već i po dodatnim vrijednostima koje dobivaju kupci, navodi se u priopćenju.
 
(PoslovniPuls)
 

Vijesti iz medija | Događanja