Hrvatski proizvodi na “Na vašem tanjuru – On Your Plate”

Slika /slike 1/EU regionalni razvoj, fondovi/shutterstock_214024960_cr.jpg

HGK – Predstavništvo u Bruxellesu, zajedno sa partnerima, organizira predstavljanje hrvatskih gastronomskih proizvoda na događanju pod nazivom “Na vašem tanjuru – On  Your Plate”. HGK će predstaviti prehrambene proizvode od kojih većina nosi oznake „Hrvatska kvaliteta“ i „ Izvorno hrvatsko“.

HGK – Predstavništvo u Bruxellesu, zajedno sa partnerima, organizira predstavljanje hrvatskih gastronomskih proizvoda na događanju pod nazivom “Na vašem tanjuru – On  Your Plate”. na kojem će zemlje članice EU predstaviti neke od svojih tipičnih gastronomskih proizvoda.

Organizator ovog događanja je Općina Ixelles u Bruxellesu, a zamišljeno je kao prigoda da sve zemlje članice EU –a predstave svoje tradicionalne prehrambene proizvode.

Događanje “Na vašem tanjuru – On Your Plate”  održat će se  22. lipnja 2016. ispred Europskog Parlamenta u trajanju od 12,00 do 19,00 sati.

HGK će na izložbenom prostoru predstaviti prehrambene proizvode od kojih većina nosi oznake „Hrvatska kvaliteta“ i „ Izvorno hrvatsko“. HGK će se u ovoj akciji pridružiti Ured Turističke Zajednice  u Bruxellesu, Ured Grada Zagreba u Bruxellesu i Ured Istarske županije u Bruxellesu.

(HGK)
 

Pisane vijesti