Hrvatski obrtnici na sajmu u Zenici

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_146957396_cr.jpg

Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizira kolektivni nastup 24 hrvatska obrtnika na 23. Generalnom BH sajmu "ZEPS 2016" koji se od 4. do 8. listopada održava u Zenici. To je 14. po redu nastup na ZEPS-u u organizaciji HOK-a, pri čemu se 16 izlagača predstavlja prvi puta.

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i ove godine organizira kolektivni nastup 24 hrvatska obrtnika na 23. Generalnom BH sajmu "ZEPS 2016" koji se od 4. do 8. listopada održava u Zenici, izvijestili su iz HOK-a.

To je 14. po redu nastup na ZEPS-u u organizaciji HOK-a, pri čemu se 16 izlagača predstavlja prvi puta.

Izlagači će na štandu HOK-a predstaviti najnovije proizvode i usluge iz djelatnosti strojne obrade metala, izrade specijalnih alata za obradu drveta, izrade auto-dijelova za vozila, izrade konzola javne rasvjete, zupčanika i pužastih prijenosnika, poljoprivrednih strojeva, lamela i kočionih sustava, proizvodnje hidraulike i pneumatike, izrade masivnog drvenog namještaja te tradicijske i umjetničke obrte.

U suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, na sajmu će se prezentirati katalozi građevinara i metaloprerađivača s područja te županije, a u suradnji s Udruženjem obrtnika Vrbovec katalozi i promotivni materijali obrtnika iz sektora obrade metala i izrade poljoprivredne mehanizacije i strojogradnje.

Očekuje se da će ovogodišnji ZEPS obići oko 40.000 posjetitelja, a potvrđeno je sudjelovanje 500 izlagača iz 18 država.

(Hina)

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike