Brodosplit započeo s isporukom stambenih kontejnera za Afriku

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_110479439_cr.jpg

NapCap se obratio nekoliko brodogradilišta u svijetu, ali Brodosplit je bio taj koji je imao stručnost i fleksibilnost potrebnu za realizaciju projekta. Od tada u uskoj suradnji, Brodosplit-Holding je isporučio 44 prijenosna stambena kontejnera, a upravo je u tijeku završetak svih 28 novih jedinica.

Godine 2014. je NapCap pristupio Brodosplit-Holdingu s nacrtima za izradu stambenih kontejnera visokog standarda, posebno dizajniranih za rad na terenu u zahtjevnim okruženjima.

Umjesto flat-pack jedinica koje druge tvrtke koriste, a zatim sagrade na licu mjesta, NapCap je želio stvoriti gotov kontejner s unutrašnjosti koja je napravljena po mjeri i odražava kvalitetu i trajnost. NapCap se obratio nekoliko brodogradilišta u svijetu, ali Brodosplit je bio taj koji je imao stručnost i fleksibilnost potrebnu za realizaciju ovog projekta.

Od tada u uskoj suradnji, Brodosplit-Holding je isporučio 44 prijenosna stambena kontejnera prošle godine, a upravo je u tijeku završetak svih 28 novih jedinica za NapCap.

Ovim isporukama, Brodosplit-Holding d.o.o. je dokazao svoju konkurentnost u gradnji složenih i zahtjevnih čeličnih konstrukcija na sva tri ključna područja: rokovi, kvaliteta i cijena.

Namijenjeni su za sigurni smještajni kamp Chelsea Village, u blizini međunarodne zračne luke u Mogadishu u Somaliji. Kamp je u skladu sa standardima Ujedinjenih naroda, a NapCap kontejneri će postati dom daleko od doma za sve one koji rade u Mogadishu na terenskim operacijama.

(PoslovniPuls)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz