Hrvatski obrtnici na sajmu u Münchenu

Slika /slike 1/HINA/P-FAH-H3068397.jpg

Na Međunarodnom sajmu obrtništva (IHM) koji se održava od 24. veljače do 1. ožujka u Münchenu, predstavit će se 27 hrvatskih obrtnika, od čega njih 8 prvi puta.

Na Međunarodnom sajmu obrtništva koji se održava od 24. veljače do 1. ožujka u Münchenu, predstavit će se 27 hrvatskih obrtnika, izvijestili su u ponedjeljak iz Hrvatske obrtničke komore (HOK) koja je organizator nastupa hrvatskih obrtnika na tom sajmu.

Na izlagačkoj površini od 32 četvorna metra, uz financijsku potporu HOK-a nastupit će 27 izlagača, od čega njih 8 prvi puta.

Tako će primjerice obrt EPO- energetsko procesna oprema iz Oroslavja predstaviti novi proizvod - model vakuum agregata, a ZOMA, proizvodno-uslužni obrt iz Siska izložit će novu liniju proizvoda - sobnih vrata, ALU i PVC energetski učinkovite stolarije.

Stolarija Bekić iz Sesveta na sajmu nastupa prvi puta i predstavit će model vrata kao i uzorke namještaja.

Parketar Ćurić-Slavonica iz Piškorevaca predstavlja se također prvi puta, prezentirajući široku paletu ponude parketa, od parketa egzotičnih drvnih sirovina, do pouzdanih i kvalitetnih slavonskih hrastovih parketa pod jedinstvenim brandom - Slavonica.

MGV Obrt metalna galanterija Vedriš iz Bjelovara prvim nastupom na sajmu prezentirat će uzorke proizvoda i nove proizvode iz domene gromobranskog i ovjesnog pribora, a Roto kruna iz Velike Gorice i ove godine će izložiti svoju poznatu inovaciju Roto rašpu.

Ovogodišnji nastup je 22. uzastopni nastup HOK-a na tom najvećem europskom međunarodnom sajmu obrtništva.

(Hina)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz