Hrvatski dizajn zadovoljava kupce iz Skandinavije

Slika /slike 1/Obrt/shutterstock_230258842_cr.jpg

Grupa Studio d.o.o., hrvatski dizajn studio prošlog je tjedna na sajmu u Danskoj imala vrlo zapažen nastup, a doma su se vratili s narudžbama i ekskluzivnim ugovorom.

Grupa Studio d.o.o., hrvatski dizajn studio koji djeluje na području produkt dizajna te proizvođač koji pod vlastitim brendom „Grupa Products“ razvija, proizvodi, distribuira te promovira vlastite proizvode produkt (industrijskog) dizajna prošlog je tjedna na sajmu u Danskoj imala vrlo zapažen nastup, a doma su se vratili s narudžbama i ekskluzivnim ugovorom.
 
"Zapravo, trebali smo nastupiti na sajmu Maison et Objet u Parizu, ali nakon nedavnih nesretnih događaja u tom gradu, iz sigurnosnih razloga odlučili smo otkazati taj nastup. Kao alternativu, odlučili smo se za nastup na nama izuzetno atraktivnom sajmu Northmodern u Copenhagenu. Iako je taj sajam bio već popunjen, u zadnji čas dogodilo se jedno otkazivanje što se nama idealno poklopilo i otvorilo nam mogućnost za nastup. Proizvode smo birali sami i predstavili smo sve aktualne Grupa Products proizvode te novine za 2016. godinu stolić DOT, bijele i crne ILI ILI lampe te bijelu Arigato kolekciju“, pojašnjavaju za Poslovni dnevnik iz Grupe te dodaju da im je, budući da sajam nema nagradni karakter, prvenstveni cilj bio predstavljanje svog rada. Sajam Northmodern predstavlja izbor najboljeg suvremenog skandinavskog dizajna, a Grupa je bila jedini izlagač iz Hrvatske i ovog dijela Europe.
 
"Odlični komentari i pohvale za dizajn nešto je što smo u zadnja dva dana čuli mnogo puta a što je u konačnici rezultiralo ekskluzivnim ugovorom s velikim distributerom za Skandinaviju - tvrtkom Lampefeber, koja će nas ubuduće predstavljati u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Islandu pa čak i Grenlandu“, kažu nam iz Grupe te navode da je to potvrda da . Nama je su dizajn i kvaliteta naših, hrvatskih proizvoda na razini koja zadovoljava i najzahtjevnije klijente, kao što su kupci iz Skandinavije.
 
Kreativni dio kolektiva Grupa Studio čine diplomirani dizajneri Ivana Pavić, Tihana Taraba te Filip Despot koji redovito izlažu na domaćim i međunarodnim izložbama, a radovi su im objavljivani u međunarodnim i hrvatskim publikacijama. Dobitnici su niza nagrada i priznanja.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike