Hrvatski app BodyRecog oduševio američke poduzetnike, vojsku i policiju

Slika /slike 1/Kultura/shutterstock_189054536_cr.jpg

Hrvatska aplikacija BodyRecog predstavljena je na jednom od najvećih i najposjećenijih sajmova u SAD-u za područje sporta, zdravog života, treniranja i tjelesne aktivnosti – TheFitExpo sajmu u Los Angelesu.

Hrvatska aplikacija BodyRecog koju je osmislila zagrebačka poduzetnica Anita Bušić, mag. molekularne biologije, predstavljena je ovoga tjedna na jednom od najvećih i najposjećenijih sajmova u SAD-u za područje sporta, zdravog života, treniranja i tjelesne aktivnosti – TheFitExpo sajmu u Los Angelesu.
 
Domaći software za zdravlje i sport na svom velikom prekooceanskom pohodu otvorio je vrata suradnji s američkim policijskim postajama na zapadnoj obali i pojedinim rodovima vojske kojima ovo programsko rješenje nudi iznimnu mogućnost praćenja zdravlja i kondicijskog stanja svojih djelatnika.
 
Tim koji je predstavljao aplikacija na FitExpo-u i više je nego zadovoljan s obzirom na to da je BodyRecog izvrsno prihvaćen među 60.000 posjetitelja koji su pohodili ovaj dvodnevni sajam. Profesionalni i amaterski sportaši, fitness i sportski treneri, fizioterapeuti i liječnici iskazali su interesi za korištenjem aplikacije za poboljšanje kondicije i zdravlja.
 
(Lider)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz