Hrvatske tvrtke sudjelovale na međunarodnom sajmu u Tirani

Slika /slike 1/blocks_image_3_1.png

24. Tirana International Fair, najveći sajam u Albaniji održan je u razdoblju od 23. do 26. studenog 2017. godine u Tirani. Na zajedničkom štandu svoje proizvode izložili su predstavnici hrvatske tvrtke HS PRODUKT d.o.o.,ŠESTAN BUSCH d.o.o., te predstavnici hrvatskog klastera tekstilne industrije.

24. Tirana International Fair, najveći sajam u Albaniji održao se u razdoblju od 23. do 26. studenog 2017. godine u Tirani. Okupio je nekoliko stotina izlagača iz 25 zemalja svijeta. Sajam je posjetilo oko 30.000 posjetitelja.

Prisutne su bile razne domaće te tvrtke iz država regije, posebice iz Srbije, BiH, Makedonije, Kosova, Crne Gore, Slovenije, Italije, zatim iz Grčke, Bugarske, Turske, Poljske, Mađarske i Austrije, te nekoliko tvrtki iz Kine.

Na zajedničkom štandu svoje proizvode izložili su predstavnici hrvatske tvrtke HS PRODUKT d.o.o. kao i predstavnici hrvatskog klastera tekstilne industrije odnosno poduzeća ŠESTAN BUSCH d.o.o.

U suradnji s HS Produktovim partnerom za Albaniju, tvrtkom ROGAT, održana je i prezentacija, na poligonu za albansku policiju i vojsku. Tijekom prezentacije, jurišna puška VHS-2, izazvala je veliki interes prisutnih sudionika.

Zanimljivost ovog sajma je njegova raznovrsnost i prisutnost izlagača u svim granama kao što su trgovina, energetika, turizam, poljoprivreda, ugostiteljstvo, vojni sektor te razne druge grane. Na taj način pruža se prilika za susrete s najznačajnijim proizvođačima, trgovinskim lancima, uvoznicima i distributerima iz Albanije.

(MVEP)

 



Pisane vijesti | Događanja