Hrvatske tvrtke na sajmu MedTravelExpo

Slika /slike 1/Zdravlje/shutterstock_133503068_cr.jpg

U sklopu Ruskog tjedna zdravlja, u Moskvi je od 02. do 05. prosinca 2018. godine održan sajam MedTravelExpo. Na Sajmu je u svom izložbenom prostoru nastupila Turistička zajednica grada Zagreba, a u okviru izložbenog prostora, svoje usluge su prezentirale Poliklinika Bagatin i turistička agencija Atlantis Travel.

U sklopu Ruskog tjedna zdravlja, u Moskvi je održan sajam MedTravelExpo. Najveći događaj medicinskog turizma održan je od 02. do 05. prosinca 2018., pod pokroviteljstvom Vlade Ruske Federacije, Ministarstva zdravstva RF, Trgovinsko-industrijske komore RF i Svjetske zdravstvene organizacije.

Na Sajmu je u svom izložbenom prostoru nastupila Turistička zajednica grada Zagreba, a u okviru izložbenog prostora, svoje usluge su prezentirale Poliklinika Bagatin i turistička agencija Atlantis Travel.

Nastup hrvatskih tvrtki na Sajmu su izravno podržali Veleposlanstvo RH u RF, predstavništvo HTZ u RF te Predstavništvo HGK u RF, osiguravši im kontakte i pomoć u pripremi sastanaka s potencijalnim ruskim partnerima.

Hrvatski izlagači su u okviru nastupa posjetili tematske radionice i prezentacije te su provele razgovor s klinikama koje su iskazale interes za suradnjom. Provedeni su također razgovori s bankama Sberbank i VTB, koje su iskazale interes za upućivanje pacijenata i osiguranika na rehabilitaciju u RH.

Asocijacija turoperatora Ruske Federacije iskazala je interes predstaviti svojim članovima mogućnosti i potencijale zdravstvenog turizma, odnosno rehabilitaciju i liječenje u RH, dok je tvrtka TV kanal (kabelska televizija s trideset milijuna pretplatnika) ponudila predstaviti hrvatski zdravstveni turizam na području Ruske Federacije.

(MVEP)
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz