Hrvatske tvrtke na Međunarodnom sajmu kamena "Marmo+Mac 2017" u Veroni

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_108855629_cr.jpg

Županijska komora Split i ove godine organizira zajedničko izlaganje hrvatskih tvrtki na međunarodnom sajmu kamena "Marmo+Mac", od 27. do 30. rujna u Veroni. Na zajedničkom štandu Županijske komore (ŽK) Split nastupit će četiri izlagača.

Županijska komora (ŽK) Split i ove godine, devetnaesti put, organizira zajedničko izlaganje hrvatskih tvrtki na međunarodnom sajmu kamena "Marmo+Mac", od 27. do 30. rujna u Veroni.
 
Na zajedničkom štandu ŽK Split, površine od 120 četvornih metara, nastupit će četiri izlagača:
•Brački kamen d. o. o., Nerežišća
•Forma GMK d. o. o., Omiš
•Jadrankamen d. d., u stečaju, Pučišća
•Sprega d. o. o., Split (zastupa više tvrtki)
 
"Marmo+Mac" je vodeći sajam za sve u industriji kamena, od strojeva do opreme, od blokova do proizvoda fine obrade, namijenjen sektoru graditeljstva, voditeljima novih projekata te dizajnerima i arhitektima.
 
Prema izvješću organizatora, na prošlogodišnjem sajmu pod nazivom "Marmo+mac", izlagalo je 1.650 tvrtki iz 53 zemalja. Sajam se održao na površini od 80.000 četvornih metara izložbenog prostora, a posjetilo ga je 67.000 posjetitelja iz 146 zemalja.
 
Više o sajmu možete pogledati na:
http://mz-consulting.org/hr/sajmovi/verona_italy/marmomac_verona/  
 
Kontakt-osoba u ŽK Split jest Ana Marija Puzić iz Odsjeka za industriju i IT (tel.: 021/321-139; elektronička adresa: apuzic@hgk.hr).  
 
(HGK)
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz