Hrvatska se predstavlja na moskovskom turističkom sajmu MITT

Slika /slike 1/Turizam/P-FAH-H3245357.jpg

Na moskovskom turističkom sajmu MITT, koji se održava od 14. do 16. ožujka, predstavit će se i hrvatski turizam. MITT je najveći i najutjecajniji ruski turistički sajam koji se održava od 1994. godine

Na moskovskom turističkom sajmu MITT, koji se održava od 14. do 16. ožujka predstavit će se i hrvatski turizam, izvijestili su iz Ministarstva turizma.  
 
Ministar turizma Gari Cappelli u utorak će sudjelovati na otvaranju sajma te će na štandu Hrvatske turističke zajednice održati briefing s predstavnicima ruskih medija na temu aktualnosti hrvatske turističke ponude za 2017. godinu.
 
U srijedu, 15. ožujka,  sudjelovat će na sastanku ruskog Udruženja turističkih agencija i turoperatora – ATOR, na koji su dolazak potvrdili TUI Rusija, Coral, Paks i Ruski Express.
 
Istoga dana Cappelli će se sastati sa zamjenicom ruskog ministra kulture zaduženom za turizam Allom Manilovom, s kojom će razgovarati o zajedničkim aktivnostima s ciljem dodatnog jačanja turističkog prometa iz Rusije.
 
Tijekom boravka u Moskvi Cappelli bi se trebao sastati i s predsjednikom Parlamentarnog odbora za fizičku kulturu, sport, turizam i mlade Mihailom Vladimirovičem Degtiarovim.
 
MITT je najveći i najutjecajniji ruski turistički sajam koji se održava od 1994. godine. Prošle je godine na sajmu sudjelovalo dvije tisuće izlagača iz gotovo 200 zemalja svijeta, te ga je posjetilo 28 tisuća ljudi.
 
(Hina)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz