Hrvatska prezentacija na Wienissimo 2017 Gourmet Festivalu

Slika /slike 1/Turizam/opatija.jpg

U razdoblju od 23. svibnja do 01. lipnja 2017. godine u Beču se održao Wienissimo 2017 Gourmet Festival. Ove godine Hrvatska je predstavljena kroz kulinarsku i gastronomsku  tradiciju Kvarnera i Opatije. Sudjelovanje i predstavljanje Hrvatske na ovom festivalu vrhunske hrane organizirali su zajednički austrijska tvrtka Echo Event GmbH, Veleposlanstvo RH Beč i Turistička zajednica grada Opatije.

U razdoblju od 23. svibnja do 01. lipnja 2017. godine u Beču se održao Wienissimo 2017 Gourmet Festival, za vrijeme kojeg je grad  pretvoren u istinsko svjetsko kulinarsko središte.
 
Naime, top kuhari iz 6 zemalja svijeta, u 6 pomno odabranih gradskih hotela i restorana bili su kulinarski veleposlanici svoje zemlje.
 
Ove godine Hrvatska je predstavljena kroz kulinarsku i gastronomsku  tradiciju Kvarnera i Opatije, čije je delicije za probranu bečku publiku u restoranu hotela Hilton Plaza spravljao poznati opatijski vrhunski kuhar Damir Pervan.
 
Sudjelovanje i predstavljanje  Hrvatske na ovom festivalu vrhunske hrane organizirali su zajednički austrijska tvrtka Echo Event GmbH, Veleposlanstvo RH Beč i Turistička zajednica grada Opatije.
 
Hrvatska, a posebno Kvarner omiljene su destinacije austrijskih turista, a kroz ovo inovativno događanje omogućena je njihova još bolja prezentacija pred ciljnom grupom austrijskih turista koji pri odabiru destinacije za odmor visoko pozicioniraju i njenu kulinarsku ponudu.
 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz