Hrvatska na 35. Svjetskom trgovinskom sajmu London Wine Fair

U Londonu se od 18.-20. svibnja 2015. održava 35. po redu vodeći svjetski trgovinski sajam London Wine Fair. Hrvatska je ove godine predstavljena kroz dva istarska proizvođača - Agrolagunu d.d. iz Poreča te Udrugu vinogradara i vinara Istre – Vinistra.

U Londonu se od 18.-20. svibnja 2015. održava 35. po redu vodeći svjetski trgovinski sajam London Wine Fair, na kojem sudjeluje više od 700 izlagača, vlasnika najprestižnijih svjetskih vinskih brandova kao i individualnih proizvođača koji sveukupno predstavljaju više od 10.000 vina iz cijelog svijeta. Očekuje se da ovogodišnji sajam bude dobro posjećen, a 2014. posjetilo ga je više od 11.000 trgovaca vina iz 80 zemalja svijeta.

Hrvatska je ove godine predstavljena kroz dva istarska proizvođača - Agrolaguna d.d. iz Poreča s vinima Vina Laguna (http://vinalaguna.hr) te Udrugu vinogradara i vinara Istre – Vinistra (http://www.klaster-vinistra.hr). Na sajmu se predstavila i britanska tvrtka Fine Croatian Wines Ltd. (www.croatianfinewines.com), koja je od nedavno uvoznik i distributer hrvatskih vina na britanskom tržištu.



Najave | Sajmovi | Strana tržišta i prilike