Hrvatska IT kompanija Infinum otvorila ured u Amsterdamu

Slika /slike 1/Gospodarstvo/infinum.jpg

Kompanije Infinum posljednjih se nekoliko godina širila diljem Europe i SAD-a otvarajući urede na strateškim lokacijama kako bi mogli biti bliže svojim klijentima. Trenutno tako posluju u sedam ureda u šest zemalja. Dolaskom u Nizozemsku otvorili su ured u jednom od najuzbudljivijih europskih tehnoloških središta.

Hrvastka tehnološka kompanija Infinum otvorila je još jedan ured izvan Hrvatske, točnije u Amsterdamu kojeg će voditi Martijn Spek, menadžer s više od 20 godina iskustva u tehnološkom sektoru.

Kompanije se inače posljednjih nekoliko godina širila diljem Europe i SAD-a otvarajući urede na strateškim lokacijama kako bi mogli biti bliže svojim klijentima. Trenutno tako posluju u sedam ureda u šest zemalja, a kako navode u priopćenju, dolaskom u Nizozemsku su otvorili ured jednom od najuzbudljivijih europskih tehnoloških središta.

- Infinum je osnovan prije 18 godina, ovo je sedma lokacija kompanije, ali na lokalnom tržištu započinjemo nešto novo. Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i veselim se što ćemo zajedno graditi Infinumov brend u Nizozemskoj. Prema mojem iskustvu, na ovom tržištu važno je provoditi riječi u djela, odnosno uvijek isporučiti ono što obećajete. Infinum je pokazao zavidnu kvalitetu rada do sada i nizozemskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost - rekao je Spek.

Inače, Infinum već godinama surađuje s međunarodno priznatom i nagrađivanom agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu, dok ih dugogodišnje partnerstvo s liderom na tržištu pametne rasvjete, Signify, povezuje s Eindhovenom. Globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, također je u Amsterdamu.

(Lider)

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz