Europski uspjeh Combisova cloud rješenja

Slika /slike 1/HINA/P-H20161006027074.jpg

Hrvatska IT tvrtka Combis osvojila je prvu nagradu na europskom natjecanju EuroCloud Awards održanom u Bukureštu. Ove godine u finalu je bilo 30 europskih kompanija iz devet zemalja, uz Hrvatsku, još iz Španjolske, Francuske, Luksemburga, Rumunjske, Slovenije, Slovačke, Turske i Ujedinjenog Kraljevstva.

Hrvatska IT tvrtka Combis osvojila je prvu nagradu na europskom natjecanju EuroCloud Awards održanom ovaj tjedan u Bukureštu, u kategoriji najbolje cloud usluge za vertikalna tržišta, izvijestili su iz Combisa.

Finale natjecanja za nagrade EuroCloud Awards održano je u Bukureštu u sklopu EuroCloud Foruma 2016, a Combisu je pripala prva nagrada za rješenje "ComCloud - Cloud delivery Platform".

Combisova rješenja osvojila su još dvije nagrade, odnosno dva druga mjesta u kategorijama najbolje metode transformacije i najboljeg poslovnog utjecaja za rješenja ComCloud Enterprise Application Store - Privatni oblak u Hrvatskoj pošti.

Tehnički direktor Combisovog sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja Mladen Maras je naglasio da ComCloud odgovara na sve zahtjeve računarstva u oblaku omogućavajući bilo koju uslugu na bilo kojem uređaju, koristeći bilo koju mrežu čime, kako kaže, pruža maksimalnu fleksibilnost, agilnost i elastičnost.

Europska zajednica EuroCloud Europe organizira EuroCloud Award natjecanje u 22 države, a nacionalni pobjednici, što je Combis u Hrvatskoj, dalje su se natjecali na europskoj razini za najbolje cloud usluge u pet kategorija.

Ove godine u finalu je bilo 30 europskih kompanija iz devet zemalja, uz Hrvatsku još iz Španjolske, Francuske, Luksemburga, Rumunjske, Slovenije, Slovačke, Turske i Ujedinjenog Kraljevstva.

(Hina)


 

Vijesti iz medija | Strana tržišta i prilike