Ekonomska putovnica za tržište EU

Slika /slike/Foto s Google Drive promet i pomorstvo/shutterstock_183227981.jpg

Ulaskom u EU, domaća poduzeća dobila su priliku konkurirati na mnogo širem tržištu. Certifikat bonitetne izvrsnosti prepoznatljivo je priznanje i izvan granica Republike Hrvatske. Ono predstavlja međunarodno priznatu oznaku ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta.

Ulaskom u EU, domaća poduzeća dobila su priliku konkurirati na mnogo širem tržištu. Certifikat bonitetne izvrsnosti, najviša ocjena poslovnog subjekta i garancija sigurnosti poslovanja, prepoznatljivo je priznanje i izvan granica Republike Hrvatske. Ono predstavlja međunarodno priznatu oznaku ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta.
 
Poduzeće koje zaslužuje AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti na našem tržištu, stoji uz bok nekom njemačkom, austrijskom, švedskom ili poljskom poduzeću koje je također nositelj AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti. Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata.
 
Uz to što je Certifikat izvrsna referenca za poslovanje na domaćem tržištu, dodatne koristi od posjedovanja certifikata imaju poduzeća koja posluju s inozemnim partnerima, ali i ona koja planiraju širenje tržišta jer oznaka certifikata bonitetne izvrsnosti predstavlja univerzalnu, međunarodno priznatu ocjenu da je riječ o izvrsnom i pouzdanom partneru, čime se stvara atmosfera povjerenja nužna za kvalitetnu i dugoročnu suradnju.

(Poslovni dnevnik)


Vijesti iz medija | Strana tržišta | Strana tržišta i prilike