Đuro Đaković Specijalna vozila: Sklopljen ugovor vrijednosti 127,2 milijuna kuna

Slika /slike 1/Gospodarstvo/duro dakovic.jpg

Đuro Đaković Specijalna vozila, tvrtka iz sastava grupacije Đuro Đaković, sklopila je ugovor s francuskom tvrtkom Ermewa o isporuci teretnih vagona za prijevoz kolutova lima, u vrijednosti 127,2 milijuna kuna.

Đuro Đaković Specijalna vozila, tvrtka iz sastava grupacije Đuro Đaković, sklopila je ugovor s francuskom tvrtkom Ermewa o isporuci teretnih vagona za prijevoz kolutova lima, u vrijednosti 127,2 milijuna kuna, izvijestila je ta slavonskobrodska tvrtka. 

Kako se navodi u priopćenju, isporuke vagona počinju u četvrtom kvartalu 2018. godine i nastavljaju se tijekom 2019. godine.

"Ovim ugovorom nastavlja se suradnja koja traje više od deset godina, a rezultat je kontinuiranih aktivnosti u razvoju novih proizvoda, ali i stalnom razvoju i unaprjeđenju odnosa s ključnim kupcima", poručuju iz Đuro Đaković Grupe.

Sredinom mjeseca Đuro Đaković Specijalna vozila izvijestio je i da je s francuskim i njemačkim naručiteljima ugovorio dodatne isporuke prethodno ugovorenih vagona Shimmns, u vrijednosti 46 milijuna kuna. 

(Hina)

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz