ĐĐ Strojna obrada - ugovor s rumunjskim naručiteljem

Slika /slike 1/Gospodarstvo/duro dakovic.jpg

Đuro Đaković grupa je izvijestila da je članica te grupacije Đuro Đaković Strojna obrada sklopila ugovor s rumunjskim naručiteljem o isporuci osovinskih sklopova, vrijedan 748,65 tisuća eura. Tim ugovorom ostvaruje se kontinuitet suradnje sa rumunjskim proizvođačem lokomotiva i električnih vlakova.

Đuro Đaković grupa je u petak izvijestila da je članica te grupacije Đuro Đaković Strojna obrada sklopila ugovor s rumunjskim naručiteljem o isporuci osovinskih sklopova, vrijedan 748,65 tisuća eura.

Đuro Đaković Strojna obrada je s rumunjskim naručiteljem Softronic SRL sklopila ugovor o isporuci kompleta ASEA lokomotivskih osovinskih sklopova, izvijestili su iz slavonskobrodske kompanije putem Zagrebačke burze.

Isporuke osovinskih sklopova počinju početkom 2021.godine.

Tim ugovorom ostvaruje se kontinuitet suradnje sa rumunjskim proizvođačem lokomotiva i električnih vlakova, ističu iz Đuro Đaković grupe.

"Tvrtka Đuro Đaković Strojna obrada je proizvođač osovinskih i lokomotivskih osovinskih sklopova od samog svog osnutka, te je posljednjih godina proizvela i isporučila veću količinu osovinskih sklopova za različita europska tržišta čime potvrđuje svoj status izvozno orijentirane tvrtke", ističu iz tvrtke.

(Hina)

 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz