DHL je partner integriran u poslovanje izvoznika

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_280790978_cr.jpg

Vodeći globalni brend u logističkoj industriji kontinuirano radi na promidžbi i razvoju izvoznih poslova. Stoga je posve logično što je DHL ušao i u članstvo Liderova Kluba izvoznika.

 
Potporu lobiranju za svekoliko jačanje hrvatskog izvoza svojim je učlanjivanjem u Liderov Klub izvoznika dao i DHL, vodeći globalni brend u logističkoj industriji.
 
– DHL je uvijek ondje gdje su i njegovi korisnici. To je jedini način da ispunimo njihove zahtjeve i očekivanja. DHL International d.o.o. kontinuirano radi na promidžbi i razvoju izvoznih poslova. Pouzdan smo logistički partner malih i srednjih tvrtki, kojima olakšavamo poslovanje svojom ekspertizom i jednostavnošću otpreme njihovih uzoraka i proizvoda. Najvećim globalnim poslovnim i proizvodnim tvrtkama partner smo integriran u njihovo poslovanje i sastavni dio njihovih operacija. DHL nudi širok spektar specijalno osmišljenih rješenja – od ekspresnog prijevoza dokumenata do upravljanja lancima nabave. Usluge koje nudimo obuhvaćaju rješenja za fizičke osobe i sve privredne subjekte. Iako globalizacija utječe na razvoj i modernizaciju sve zahtjevnijih logističkih rješenja, kombinacija svjetske mreže, stručnosti i lokalnog iskustva zaposlenih ostaju glavne karakteristike koje DHL razlikuju od konkurencije – objasnila je Srebrenka Saks, članica Uprave DHL Internationala, motive pridruživanja Klubu izvoznika.
 
Uz pomoć više od 325.000 zaposlenika u više od 220 zemalja diljem svijeta DHL povezuje ljude i poslovanja omogućujući globalnu trgovinu. Specijalizirana rješenja za rastuća tržišta i industrije, uključujući e-trgovinu, tehnologiju, prirodne znanosti i zdravstvo, energetsku, automobilsku i maloprodajnu industriju te dokazana posvećenost korporativnoj odgovornosti kao i prisutnost na tržištima u razvoju omogućuju vodeću logističku poziciju DHL-a u svijetu. DHL je dio koncerna Deutsche Post DHL Group.
 
(Liderpress)
 

Pisane vijesti