Crosco započeo s bušenjem u Ukrajini

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_115189144.jpg

Crosco je u ukrajinskoj regiji Poltava započeo bušenje na prvoj od 12 planiranih bušotina u toj regiji, čime se ta tvrtka iz sastava Ina grupe vratila u Ukrajinu nakon 20 godina. Ugovor ukupne vrijednosti 47 milijuna eura kompaniji osigurava angažman u toj zemlji u sljedeće tri godine.

Crosco je u ukrajinskoj regiji Poltava započeo bušenje na prvoj od 12 planiranih bušotina u toj regiji, čime se ta tvrtka iz sastava Ina grupe vratila u Ukrajinu nakon 20 godina, izvijestio je Crosco.
 
Crosco je u Ukrajini prisutan na temelju ugovora osvojenih na međunarodnom natječaju i potpisanih ovoga ljeta s ukrajinskom nacionalnom kompanijom Pjsc Ukrgasvydobuvannya (UGV), najvećim proizvođačem plina u Ukrajini.
 
Ugovor ukupne vrijednosti 47 milijuna eura označavaju povratak Crosca u Ukrajinu nakon gotovo 20 godina te kompaniji osiguravaju angažman u toj zemlji u sljedeće tri godine, navodi se u priopćenju.
 
Crosco je, kako se ističe, prva međunarodna kompanija koja je započela s bušenjem za kompaniju UGV u sklopu podizanja proizvodnje plina u Ukrajini
 
Za prvu polovicu listopada planiran je početak radova bušenja na drugoj bušotini, kaže se u priopćenju Crosca.
 
(Hina)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz