Croatia Airlines proširuje mrežu europskih odredišta

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/P-H20160302002182.jpg

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines je najavio da će u ljetnom redu letenja proširiti mrežu europskih odredišta s četiri nove međunarodne linije - iz Zagreba za Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt.

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines u petak je najavio da će u ljetnom redu letenja proširiti mrežu europskih odredišta s četiri nove međunarodne linije - iz Zagreba za Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt.
 
Kako se navodi u priopćenju, najviše je novosti na skandinavskom tržištu na kojem će se putnicima ponuditi putovanja u tri nova odredišta - od 19. svibnja zrakoplovi Croatia Airlinesa će početi izravno povezivati Zagreb i Stockholm, a dva dana poslije tvrtka po prvi put uvodi redovite međunarodne letove Zagreb-Helsinki i Zagreb-Oslo.
 
Croatia Airlines u ljetnom redu letenja po prvi put u povijesti tvrtke uvodi i izravne međunarodne letove između Zagreba i Bukurešta. Ti će letovi početi 19. svibnja, a hrvatski i rumunjski glavni grad bit će povezani triput na tjedan - ponedjeljkom, srijedom i petkom.
 
Iz Croatia Airlinesa su objavili i promotivne cijene povratnih zrakoplovnih karata putnicima za skandinavska odredišta, kao i za glavni rumunjski glavni grad, a promotivne su cijene za sve četiri destinacije najavljene i za putnike iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule (preko Zagreba).
 
Navode i kako je kompanija zbog širenja mreže odredišta za ovogodišnju sezonu unajmila dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala. Ti će zrakoplovi upotpuniti postojeću flotu od šest zrakoplova Airbus (četiri A319 i dva A320) te šest zrakoplova Dash 8-Q400.
 
Croatia Airlines će tijekom ovogodišnje sezone u redovitom prometu izravno letjeti u 39 odredišta u 24 europske države.
 
(Hina)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz