Analyticom u Kataru sklopio novi ugovor o prodaji sustava COMET

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_280790978_cr.jpg

Hrvatska tvrtka Analyticom je sklopila ugovor s Katarskim nogometnim savezom o prodaji sustava za upravljanje nogometnim savezom COMET. Katar je devetnaesta država u kojoj će se implementirati ovaj aplikacijski sustav.

Hrvatska tvrtka Analyticom je nakon gotovo tri godine pregovora sklopila ugovor s Katarskim nogometnim savezom o prodaji sustava za upravljanje nogometnim savezom COMET.

Katar je tako devetnaesta država u kojoj će se implementirati ovaj aplikacijski sustav koji objedinjuje  sve ključne poslovne procese i podatke u sportskim organizacijama.

Kako ističu u Analyticomu, veliku podršku tijekom cijelog procesa pregovora pružilo je Veleposlanstvo RH u Kataru na čelu s veleposlanikom g. Tomislavom Bošnjakom.

Analyticom je agilna informatička tvrtka primarno orijentirana na razvoj i implementaciju integriranih rješenja za upravljanje sportskim organizacijama, te ljudskim kapitalom pomoću efektivne primjene poslovnih IT rješenja.

Sustav za upravljanje nogometnim organizacijama COMET njihov je najistaknutiji proizvod, koji je u svojoj domeni tržišni i tehnološki lider te je uspješno implementiran u mnogim nacionalnim savezima diljem svijeta.

 


Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz