Uspješna internacionalizacija zagrebačke IT tvrtke Q

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_280790978_cr.jpg

Zagrebački Q surađuje s klijentima u više od dvadeset zemalja diljem svijeta, a na projektima radi više od 130 stručnjaka. Uspješno surađuju s renomiranim i svjetskim klijentima kao što su The Times, BBC, Volkswagen, Facebook, Nestle, Walmart, Vodafone, Novartis, Vaillant, Hilti, Pfizer, Lufthansa i druge.

Iako je sjedište tvrtke Q u Zagrebu, u proteklih nekoliko godina uspješno su otvorili svoja predstavništva u New Yorku, Belfastu, Zurichu, Beču i Hamburgu. Za klijente diljem svijeta nude širok spektar digitalnih usluga, od custom rješenja za web i mobilne aplikacije, IoT projekata, pa do alata kao što su CRM i CMS sustavi, koje u potpunosti prilagođavaju zahtjevima klijenata i njihovim potrebama.

U Q-u se trude posjetiti što više regionalnih i međunarodnih IT sajmova, pa su tako u protekle dvije godine sudjelovali na najvećem svjetskom tehnološkom sajmu CeBIT, ali i na atraktivnoj konferenciji Fifteen Seconds.

Razlog nastupa na mnogobrojnim međunarodnim sajmovima - Ecommerce, Digital Factory, IP EXPO Manchester, ICT SPRING, TechXLR8, Suisse Emex, DigiMarCon New York, Digital Factory i druge, ponajviše je širenje poslovanja tvrtke na međunarodno tržište.

Ističu da se to dosada pokazalo kao veoma uspješna strategija. Rezultat svega toga su renomirani i svjetski klijenti kao što su The Times, BBC, Volkswagen, Facebook, Nestle, Walmart, Vodafone, Novartis, Vaillant, Hilti, Pfizer, Lufthansa i druge.

Zagrebački Q trenutno surađuje s klijentima u više od dvadeset zemalja diljem svijeta, a na projektima radi više od 130 stručnjaka.

(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz