Umaški Dermoestetik kremom osvojio zlato i Aziju

Slika /slike 1/Obrt/shutterstock_157152221_cr.jpg

Tvrtka Dermoestetik se inovativnim proizvodom Flash Vitamin Cream, ekskluzivno napravljenim za azijsko tržište, uspjeli probiti i osvojiti nagradu na prestižnom sajmu inovacija u Hong Kongu te je bila, među 450 izlagača, jedina nagrađena tvrtka iz EU.

Osam hrvatskih tvrtki predstavilo je svoje inovacije na međunarodnoj izložbi inovacija, novih tehnologija i dizajnerskih rješenja - InnoDesignTech Expo od 01. do 03. prosinca u Exhibition and Convention Centeru u Hong Kongu. 
 
Dobitnica nagrade Ivana Legović, osnivačica i direktorica tvrtke Dermoestetik je naglasila kako je njihov inovativni proizvod Flash Vitamin Cream ekskluzivno napravljen za azijsko tržište i poseban je po tome što ima trostruku sinergijsku akciju za posvjetljivanje, regeneraciju i zaštitu kože. Tvrtka Dermoestetik je bila jedina nagrađena tvrtka iz EU. Voditeljica inovacijske misije te direktorica sektora za industriju i IT Tajana Kesić Šapić izrazila je zadovoljstvo što smo jedina zemlja EU koja je osvojila nagradu na ovom prestižnom sajmu. 
 
Među 450 izlagača iz 23 zemlje, pod okriljem Hrvatske gospodarske komore, na čijem su izložbenom prostoru tvrtke i izlagale, u Hong Kongu su bili Dok-ing sa svojim električnim vozilom Tom-Tom; Priroda liječi predstavila je NiKEL PRIVE MB Complex; Adleja inovativnu "spiralu za kobile"; Live good predstavio je BodyRecog; TOZ Penkala inovaciju Clay; PRO-HEPRO bio je tamo s Helloquent Wi-Fi, a CITUS je predstavio inovaciju C@N PersonRecog - Gender & Age Group Recognition Software.
 
Umaški Dermoestetik s inovacijom Flash Vitamin Cream jedina je tvrtka iz EU koja je osvojila prestižnu zlatnu medalju i posebnu nagradu International Invention Design Competition Hong Kong.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz