U Hannoveru poslovni razgovori hrvatskih i američkih tvrtki

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_97474436.jpg

Na sajmu će, u organizaciji HGK, nastupati šest hrvatskih poduzeća na dva izložbena prostora. HGK, u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu, dogovorila je mogućnost poslovnih razgovora hrvatskih izlagača i poduzetnika s američkim izlagačima.

Na sajmu će u organizaciji Hrvatske gospodarske komore nastupati šest hrvatskih poduzeća na dva izložbena prostora; Dalekovod proizvodnja, Elka, Enso i Končar Termotehnika, Eko Međimurje i Tehno Filter. Na sajmu će samostalno nastupiti i  Elektrosklop, Končar Elektroindustrija te proizvođač gumenog remenja Gumix Elastor.

Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu, dogovorila je mogućnost poslovnih razgovora svih hrvatskih izlagača te hrvatskih poduzetnika s američkim izlagačima na sajmu. Potrebna je registracija putem web stranice američkog trgovinskog ureda kako bi se organizirao susret.

Međunarodni sajam industrijske automatizacije, energetike, podugovaranja i mikrotehnologije, na kojem će sudjelovati više od 6500 izlagača iz cijeloga svijeta s preko 250 tisuća posjetitelja i uz više od 1500 stručnih predavanja o najnovijoj inovativnoj zelenoj tehnologiji, robotici, automatizaciji, energetici, kao i svim srodnim temama, održat će se u Hannoveru od 25. do 29. travnja kao vodeći svjetski sajam takve vrste. Ove godine zemlja partner sajma su Sjedinjene Američke Države.

Na sajmu će biti prezentirana i aktualna dostignuća u provođenju projekta iz FP7 programa Europske unije Weladaprime u kojem izravno sudjeluje HGK.

(HGK)


 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike