Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila ugovorila novi posao

Slika /slike 1/Gospodarstvo/duro dakovic.jpg

Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila ugovorila je s tvrtkom GATX Rail Europe proizvodnju i isporuku teretnih vagona Tagnpps 95 m3 u vrijednosti od 30 milijuna eura, a njihova isporuka planirana je tijekom zadnjeg kvartala 2023. te će se nastaviti u 2024. Ovaj ugovor je još jedan dokaz o konkurentnosti proizvoda Đure Đakovića na europskom tržištu.

Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila ugovorila je s tvrtkom GATX Rail Europe proizvodnju i isporuku teretnih vagona Tagnpps 95 m3 u vrijednosti od 30 milijuna eura, a njihova isporuka planirana je tijekom zadnjeg kvartala 2023. te će se nastaviti u 2024., izvijestili su u petak iz Đure Đakovića.

Za Tagnpps teretne vagone iz Đure Đakovića kažu da su inovativni vagoni kojima odgovaraju na rastuće zahtjeve tržišta za prijevozom osjetljivih rasutih tereta, kao što su žitarice, kukuruz, soja i ostali rasuti tereti osjetljivi na vanjske utjecaje.

Vagon se ističe velikim utovarnim obujmom i otvorom za utovar te istovar, kao i malom masom, a mogućnost ugradnje digitalnog automatskog kvačila također je u trendu s najnovijim rješenjima na području željezničkog transporta, kažu iz te slavonskobrodske tvrtke.

"Potpis ovog ugovora je još jedan dokaz o konkurentnosti naših proizvoda na europskom tržištu", zaključuju iz Đure Đakovića.

(Hina)


 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz