Terme Tuhelj u Rumunjskoj osvojile prestižnu EDEN inovacijsku nagradu

Slika /slike 1/Turizam/terme tuhelj u rumunjskoj.jpg

Terme Tuhelj, poznate terme u srcu Hrvatskog zagorja, osvojile su  prestižnu EDEN inovacijsku nagradu u rumunjskom gradu Piatra Neamtu, doznaje se u nedjelju iz terma. Svojom ponudom zagorske terme predstavljaju primjer dobre prakse u razvoju održivog turizma,

Terme Tuhelj, poznate terme u srcu Hrvatskog zagorja, osvojile su  prestižnu EDEN inovacijsku nagradu u rumunjskom gradu Piatra Neamtu, doznaje se u nedjelju iz terma.

Osvajanjem još jedne međunarodne nagrade Terme Tuhelj potvrdile su status inovativne turističke tvrtke. EDEN Inovacijska nagrada za 2019. dodijeljena im je za „Senior Challenge“ najbolji program namijenjen 'srebrnoj generaciji'. Svojom ponudom zagorske terme predstavljaju primjer dobre prakse u razvoju održivog turizma, priopćeno je u nedjelju iz Termi Tuhelj.
 
EDEN Inovacijska nagrada za 2019. dodjeljivala se u rumunjskom gradu Piatra Neamtu u sklopu 13. sastanka europske EDEN mreže na kojem se okupilo pedesetak sudionika iz 12 europskih zemalja. Među njima su bili i predstavnici Hrvatske – Slavija Jačan Obratov, direktorica Sektora za sustav turističkih zajednica i razvoj proizvoda pri Hrvatskoj turističkoj zajednici, Ivana Karuza, voditeljica Odjela za EU projekte pri Hrvatskoj turističkoj zajednici i Frano Herendija, direktor TZ Konavle. 

(Hina)
 

Pisane vijesti