Tehnika sklopila posao u Švedskoj

Slika /slike 1/Graditeljstvo/shutterstock_250676278_cr.jpg

Tehnika je potpisala s naručiteljem Tuve Bygg AB ugovor o građenju za projekt garaže u Mölndalu/Göteborg – Faza 1. Iz Tehnike napominju kako će suradnja sa tvrtkom Tuve Bygg omogućiti sinergijski učinak za obje tvrtke na švedskom tržištu.

Zagrebačka građevinska tvrtka Tehnika objavila je da je sa švedskom tvrtkom Tuve Bygg sklopila ugovor o izvođenju završnih radova na izgradnji nove škole u Grevegardu, Göteborg.

Tehnika je s naručiteljem, tvrtkom Tuve Bygg sklopila ugovor o izvođenju završnih radova (krovna konstrukcija, fasadni zidovi, unutrašnji pregradni zidovi te spušteni stropovi) za potrebe izgradnje nove škole ukupne građevinske bruto površine od 11.349 četvornih metara u Grevegardu, Göteborg, navodi se u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Tehnika je sredinom svibnja bila objavila kako je s Tuve Bygg sklopila ugovor o izvođenju građevinskih radova za izgradnju škole u Grevegardu te da planira ugovoriti i izvedbu obrtničkih radova na toj školi.

"Ovim projektom Tehnika ulazi na zahtjevno švedsko građevinsko tržište na kojem se želi dugoročno pozicionirati", izvijestili su tada iz Tehnike, napominjući kako će suradnja sa tvrtkom Tuve Bygg omogućiti sinergijski učinak za obje tvrtke na švedskom tržištu.

U priopćenju se navodi kako Tehnika zajedno s Tuve Bygg-om "Priprema i niz novih projekata kako u Göteborgu tako i na području Stockholma i Uppsale, gdje su potrebe tržišta još izraženije kako za stambenim tako i za drugim sadržajima".

(Hina)

 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz