Svjetsko priznanje za hrvatske čokolade

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_157152221_cr.jpg

Ovogodišnje testiranje održano je u svibnju u Londonu i zaprimili su preko 900 prijava od 190 čokolatijera i proizvođača kvalitetnih čokolada iz čak 37 zemalja svijeta. Manufaktura Malo&Slatko, poznata po ručno rađenim čokoladama TAMAN Artisan Chocolates osvojila je nagradu prestižne međunarodne udruge "Academy of Chocolate".

Manufaktura Malo&Slatko, poznata po ručno rađenim čokoladama TAMAN Artisan Chocolates osvojila je nagradu prestižne međunarodne udruge "Academy of Chocolate" koja je TAMAN mliječnoj 35% čokoladi s kokosom, limunom i limunskom travom dodijelila brončanu nagradu u konkurenciji s ponajboljim svjetskim artisan čokolatijerima i proizvođačima fine čokolade.
 
„Ovo priznaje nam puno znači. Naći se u društvu s najboljim svjetskim čokolatijerima, onima koji su nas inspirirali da se počnemo baviti čokoladama, velika je čast.“ komentirao je Stiv Kahlina, čokolatijer i autor nagrađene čokolade.
 
Udruga "Academy of Chocolate" od 2006. godine dodjeljuje nagrade "The Academy of Chocolate Awards" koje odaju priznanje najboljim svjetskim čokoladama.
 
Ovogodišnje testiranje održano je u svibnju u Londonu i zaprimili su preko 900 prijava od 190 čokolatijera i proizvođača kvalitetnih čokolada iz čak 37 različitih zemalja svijeta.
 
(Poslovni dnevnik)
 
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta i prilike