Susret hrvatskih vinara i voćara s crnogorskim partnerima

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_130099715.jpg

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Podgorici i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Virovitica organizirale su 29. svibnja 2017. godine susret hrvatskih vinogradara i voćara te crnogorskih partnera na kojem se razgovaralo o modalitetima daljnje suradnje.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Podgorici i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Virovitica organizirale su 29. svibnja 2017. godine susret hrvatskih vinogradara i voćara te crnogorskih partnera.

Prigodom posjeta Crnoj Gori održani su i sastanci s predstavnicima crnogorske tvrtke Herbalife, najvećeg proizvođača ljekovitog bilja u Crnoj Gori te su dogovoreni daljnji modaliteti suradnje.

Dogovoreno je, između ostaloga, da crnogorski predstavnici uskoro posjete proizvođače ljekovitog bilja u Virovitici kako bi se nastavili razgovori oko izvoza ljekovitog bilja iz Hrvatske u Crnu Goru.

U pripremnom dijelu ove gospodarske manifestacije Veleposlanstvo RH u Podgorici je u suradnji s HGK ŽK Virovitica održalo nekoliko prezentacija, gdje su predstavljeni hrvatski potencijali u sektoru vinogradarstva i voćarstva te proizvodnji ljekovitog bilja.


 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz