Startup Top Digital Agency ide na TechCrunch Disrupt u San Francisco

Slika /slike 1/Obrt/shutterstock_200692268_cr.jpg

Hrvatski startup Top Digital Agency, koji posluje i na američkoj adresi, od 5. do 7. rujna predstavit će se na konferenciji TechCrunch Disrupt u San Franciscu, na kojoj će biti više od 10.000 sudionika.

Hrvatski startup Top Digital Agency, koji posluje i na američkoj adresi, od 5. do 7. rujna predstavit će se na konferenciji TechCrunch Disrupt u San Franciscu.

Na toj će konferenciji biti više od 10.000 sudionika, a startupovima koji će predstaviti svoje projekte pred najpoznatijim svjetskim tehnološkim stručnjacima cilj je pronaći investitore koji će ulaganjem u njihov projekt gotov proizvod dovesti do tržišta i višemilijunske dolarske vrijednosti.

Top Digital Agency izborio je ulazak na TechCrunch Disrupt pobjedom na najvećem europskom natjecanju za startupe Spark.me.

Predstavili su svoju platformu koja nudi digitalnim agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pruža kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja.

Osnivač tvrtke je Goran Deak, stručnoj javnosti poznat preko digitalne agencije ForgeBIT koju je osnovao prije platforme.

(Lider)

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike