Softverska rješenja osječke tvrtke koriste širom svijeta

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_280790978_cr.jpg

Softverska rješenja tvrtke Mono za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. Osijek koriste se u više od 100 zemalja svijeta, najvećim dijelom u SAD-u i zapadnoj Europi, te Australiji i na Bliskom istoku.

Mono za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. Osijek jedan je od većih hrvatskih izvoznika softvera. Od svojega osnivanja 2003. godine, djelujući u izrazito kompetitivnom okruženju, tijekom godina Mono se isprofilirao kao tvrtka koja je sposobna proizvesti najsloženija aplikativna rješenja.

Softverska rješenja ove tvrtke koriste se u medicini, farmaciji, bankarstvu, financijama, energetici, prodaji, upravljanju ljudskim resursima, obrazovanju i državnoj upravi, u više od 100 zemalja svijeta, najvećim dijelom u SAD-u i zapadnoj Europi, te Australiji i na Bliskom istoku.

Poslovanje tvrtke bazirano na vrhunskim stručnjacima za razvoj programske opreme, neprestanom ulaganju u kadrove i opremu te izgrađivanje odnosa s kupcima, korisnicima softvera, temeljeno na odgovornosti, znanju i neprestanoj podršci omogućava toj tvrtki ostvarivanje izvrsnih poslovnih rezultata, koji pokazuju konstantan trend rasta. 

Investicijske aktivnosti tvrtke usmjerene su na razvoj i usvajanje nove tehnologije u što je Mono u protekle dvije godine uložio više od milijun kuna.

(Glas Slavonije)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz