Šest Gavrilović proizvoda dobilo medalju

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/P-H20151127000409.jpg

Ove je godine šest Gavrilović proizvoda dobilo medalju za izvrsnost i kvalitetu koje dodjeljuje njemačko agrikulturno udruženje DLG. Gavrilović Zimska salama i Čajna pašteta nagrađene su zlatnom medaljom, Jetrena pašteta i Čajna kobasica srebrnom medaljom, dok su Gavrilović Sudžuk i Mesni doručak nagrađeni brončanom medaljom.

Ove je godine čak šest Gavrilović proizvoda dobilo medalju za izvrsnost i kvalitetu koje dodjeljuje njemačko agrikulturno udruženje DLG, javili su iz tvrtke Gavrilović.
 
Na osnovi iznimno zahtjevnih senzoričkih ispitivanja stručnjaka DLG-a, Gavrilović Zimska salama i Čajna pašteta nagrađene su zlatnom medaljom, Jetrena pašteta i Čajna kobasica srebrnom medaljom, dok su Gavrilović Sudžuk i Mesni doručak nagrađeni brončanom medaljom.
 
"Medalje za izvrsnost i kvalitetu proizvoda su nam dodatna motivacija. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo ove godine dobili čak šest DLG medalja, čime smo nadmašili dosadašnje uspjehe u DLG ocjenjivanju, što govori ne samo da je riječ o vrhunskim proizvodima najkvalitetnijih sastojaka i jedinstvenog okusa, već da kontinuirano pratimo svjetske tehnologije", izjavio je Mario Zbiljski, direktor prodaje i marketinga.
 
(Glas Slavonije)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta i prilike