Seminari o internacionalizaciji poslovanja MSP-ova

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/P-FAH-H9259097.jpg

Seminari o internacionalizaciji poslovanja MSP-ova se organiziraju u okviru HGK projekta HR.izvoz – s HGK do stranih tržišta, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Izvozite, ali želite osvojiti nova tržišta i povećati izvoz? Ili ste početnik izvoznik te razmišljate o izvoznim poslovima, a ne znate kako započeti posao? Kako istražiti inozemno tržište i pronaći odgovarajućeg partnera, na koji način nastupiti u inozemstvu, kako se zaštititi od rizika neplaćanje ili osigurati robu, kako pregovarati i ugovarati poslove samo su neka od pitanja o kojima će se od petka, 19. listopada raspravljati na ciklusu seminara koje HGK, u suradnji sa stručnjacima iz tvrtke Deloitte d.o.o., organizira po cijeloj Hrvatskoj.

Seminari se organiziraju u okviru HGK projekta HR.izvoz – s HGK do stranih tržišta, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Prvi seminar će se održati u petak, 19. listopada, od 9 do 17 sati u Zagrebu (Forum Zagreb, Radnička cesta 50 – centar Green Gold).

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, ali je broj mjesta ograničen. Nacrt programa je OVDJE.

Osigurajte svoje mjesto već danas prijavom putem online obrasca.

Ostali seminari će se održavati Karlovac, 23. listopada, Varaždin, 25. listopada, Split, 14. studenoga, Šibenik, 15. studenoga, Zadar, 16. studenoga, Slavonski Brod, 21. studenoga, Virovitica, 22. studenoga, Pula, 26. studenoga, Rijeka, 27. studenoga, Krapina, 28. studenoga, Čakovec, 29. studenoga, Osijek, 4. prosinca, Vukovar, 5. prosinca, Zagreb, 10. prosinca.

(HGK)Pisane vijesti | Događanja | Hrvatski izvoz