Rovinjski studio za vizualne komunikacije radi vizualnu promociju francuske multinacionalke

Slika /slike 1/Obrt/shutterstock_126278531.jpg

Rovinjski studio za vizualne komunikacije Trumpić/Prenc odabran je za izradu kompletne vizualne promocije novog izdanja sira La vache qui rit (Nasmijana krava), francuske kompanije Groupe Bel, koja postoji još od 1865. i ima ispostave u 33 zemlje.

Rovinjski studio za vizualne komunikacije Trumpić/Prenc, koji čine Anselmo Trumpić, Sara Prenc Opačić i još jedan zaposleni, odabran je za izradu kompletne vizualne promocije novog izdanja sira La vache qui rit (Nasmijana krava), francuske kompanije Groupe Bel, koja postoji još od 1865.

Kolika je važnost toga projekta, govori i činjenica da Groupe Bel ima ispostave u 33 zemlje, asortiman prodaje u njih 130, uključujući i Hrvatsku, a zapošljava 12.000 ljudi. Prihodi grupe su oko 3 milijarde eura.

Za Poslovni dnevnik Trumpić kaže da je za suradnju s Francuzima presudan bio cijeli profesionalni put i njega i partnerice u studiju Prenc Opačić.

Tako je bilo s Lab Belom i Videotecom, a upravo nam se otvaraju vrata i za druge projekte u Francuskoj, jer dobrom preporukom širi se glas, kaže Trumpić, kreativni direktor ovoga malog, ali studija na europskom glasu. Ističu kako i svojim primjerom "dokazuju da je u Hrvatskoj moguće biti uspješan i poslovati s velikim međunarodnim klijentima".

Dodaje i kako mu je Rovinj najzanimljiviji, jer je manja sredina, a tehnologija mu i tamo pruža jednake mogućnosti koje bi imao u bilo kojem drugom gradu.

"Ali, nudi nešto više, a to je kvaliteta života", kaže Anselmo. I na kraju poručuje: "Vjerujem da svojim znanjem i iskustvom možemo doprinijeti razvoju domaće kreativne industrije, koja je po mom sudu, već sad prilično uspješna i kvalitetna".

(Poslovni dnevnik)
 
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz