Rijeka Boat Show: Deseci izlagača na Gatu Karoline Riječke

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/Rijeka Boat Show2020..jpg

Na ovogodišnjem Rijeka Boat Showu se  predstavilo nekoliko desetaka izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja, uz slogan “Grad je luka, luka je grad”. Riječki je nautički sajam u petak otvoren na Gatu Karoline Riječke, a izlagači su na njemu predstavili najnovije trendove i proizvode, od hrvatske male brodogradnje, preko plovila inozemne proizvodnje, među kojima su i neke premijere na hrvatskom tržištu, pa do prateće opreme.

Na ovogodišnjem Rijeka Boat Showu se od petka do nedjelje predstavilo nekoliko desetaka izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja, uz slogan “Grad je luka, luka je grad”.

Riječki je nautički sajam u petak otvoren na Gatu Karoline Riječke, a izlagači su na njemu predstavili najnovije trendove i proizvode, od hrvatske male brodogradnje, preko plovila inozemne proizvodnje, među kojima su i neke premijere na hrvatskom tržištu, pa do prateće opreme.

Posjetiteljima su, uz prezentacije plovila, bile omogućene probne vožnje, a najavljen je i prateći program riječke Visoke poslovne škole PAR. Organizatori ističu da se sve održava u skladu s propisanim uputama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite te da su, usprkos koraonakrizi, uspjeli okupiti više izlagača nego lani.

Sajam su poduprli Grad Rijeka, Lučka uprava Rijeka i Županijska komora Rijeka. Uz trodnevni program Rijeka Boat Showa, tijekom vikenda u moru ispred Rijeke održao se i 21. međunarodna jedriličarska regata Fiumanka.

(Novi list) 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz