Promocija hrvatskih vina u Beču

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/vino u beču.jpg

Promocija hrvatskih vina pod brendom Vina Croatia – vina mosaica održat će se u Beču, 13. prosinca, u restoranu Kornat u centru grada. Predstaviti će se vinarije: Badel 1862, Degrassi, Dvanajščak Kozol, Feravino, Iločki podrumi, Krauthaker, Kutjevo, PP Orahovica, Stina i Vina Belje.

Promocija hrvatskih vina pod brendom Vina Croatia – vina mosaica održat će se u Beču, 13. prosinca, u restoranu Kornat u centru grada. Predstavljanje hrvatskih vina uz sljubljivanje s hranom vodit će poznati master of wine dr. Josef Schuller, direktor Vinske akademije u Austriji.

Nastavak je to promocije hrvatske enogastronomije u Beču i Austriji, koju potiče Udruženje vinarstva Hrvatske gospodarske komore radi povećanja izvoza vina na austrijsko tržište, snažnije promocije Hrvatske kao turističke zemlje te informiranja austrijskog tržišta o novim berbama vina.

Na večeri će se sa svojim vinima predstaviti vinarije: Badel 1862, Degrassi, Dvanajščak Kozol, Feravino, Iločki podrumi, Krauthaker, Kutjevo, PP Orahovica, Stina i Vina Belje.

(HGK)

Pisane vijesti | Događanja | Strana tržišta i prilike