Prezentacija turističke ponude grada Zagreba i Raba u Stockholmu

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/P-H20160302002182.jpg

Povodom uspostave direktne zračne linije Croatia Airlines Zagreb – Stockholm, u Stockholmu je 26. travnja 2017. godine u prostorima kongresnog centra Nalen u centru Stockholma, organizirana je prezentacija turističke ponude grada Zagreba i Raba.

Povodom uspostave direktne zračne linije Croatia Airlines Zagreb – Stockholm, u Stockholmu je 26. travnja 2017. godine u prostorima kongresnog centra Nalen u centru Stockholma, organizirana je prezentacija turističke ponude grada Zagreba i Raba, te je najavljeno otvaranje direktne avionske linije između Zagreba i Stockholma.
 
Nakon uvodne riječi direktora predstavništva Hrvatske turističke zajednice (HTZ) za Skandinaviju Paula Šikića održane su vrlo zanimljive prezentacije turističke ponude grada Zagreba i Raba koje su održali Danijel Petrović u ime TZG Zagreba i direktorica TZ Raba Ivana Matušan.
 
Prisutnima se obratio i predstavnik Croatia airlinesa Domagoj Dodortić koji je predstavio nove linije CA između Zagreba i Osla, Stockholma i Helsinkija. Dodajemo kako je u sklopu prezentacije održano i izvlačenje nagrade, zrakoplovne karte Stockholm-Zagreb-Stockholm te smještaja u Zagrebu i na Rabu koju su darovali Croatia Airlines te TZ Zagreba i Raba.
 
Uz prezentacije održani su i poslovni susreti između predstavnika švedskih agencija i predstavnika Zagreba i Raba, te Croatia Airlinesa. Odaziv švedskih turoperatera i novinara bio je odličan, te se može očekivati značajan porast dolazaka Šveđana u Zagreb i Rab.  
 
Ispred Veleposlanstva RH u Stockholmu na prezentaciji su nazočili mr. sc. Bernardica Makšijan i Vicko Dobrošević, koji su tom prigodom razmijenili informacije o švedskom načinu poslovanja i najadekvatnijim oblicima turističke ponude u Švedskoj, te dogovorili buduću proaktivnu suradnja između Veleposlanstva RH u Stockholmu i grada Zagreba i Raba.
 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz