Prezentacija hrvatskih vina u Beču

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/shutterstock_100693765.jpg

HGK, uz organizacijsku potporu Veleposlanstva RH u Beču, u cilju internacionalizacije poslovanja hrvatskih tvrtki i proizvoda priprema promociju hrvatskih vina u Beču. Vinarije koje će nastupiti u Beču su sljedeće: Badel 1862, Degrassi, Dvanajščak, Kozol, Feravino, Iločki podrumi, Kozlović, Krauthaker, Kutjevo, PP Orahovica, Zigante i Zlatan otok.

Hrvatska gospodarska komora, uz organizacijsku potporu Veleposlanstva RH u Beču, u cilju internacionalizacije poslovanja hrvatskih tvrtki i proizvoda priprema promociju hrvatskih vina u Beču.

Pod sloganom “Vina Croatia – vina mosaica” u razdoblju od 21. do 24. rujna 2017. godine na poznatom bečkom trgu Am Hof predstaviti će se 12 hrvatskih vinarija sa svojim proizvodima. Uz vina, posjetitelji će moći kušati i hrvatske gastro delicije svaki dan od 12:00 do 20:00 sati.

Vinarije koje će nastupiti u Beču su sljedeće: Badel 1862, Degrassi, Dvanajščak, Kozol, Feravino, Iločki podrumi, Kozlović, Krauthaker, Kutjevo, PP Orahovica, Zigante i Zlatan otok.

Uz samo predstavljanje na trgu Am Hof, u bečkom restoranu Graben 30 održati će se u petak, 22. rujna, vođeno kušanje vina za vinske stručnjake, te u subotu, 23. rujna, prezentacija i kušanje za diplomatski zbor.

Događanjima u Beču nazočiti će i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.


 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz