Poslovanje hrvatske tvrtke Adria Electronic u Srbiji

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_299745044_cr.jpg

Hrvatska tvrtka Adria Electronic posljednjih se godina specijalizirala za inteligentne sobe i drugu elektronsku opremu za hotelske sustave. Tvrtka ima ugovorene hotele na Kopaoniku, u Kragujevcu i više hotela u Beogradu, daje podršku pri projektiranju na više projekata, a u pregovorima je i za nekolicinu novih objekata.

Hrvatska tvrtka Adria Electronic osnovana je 1974. godine i posljednjih se godina specijalizirala za inteligentne sobe i drugu elektronsku opremu za hotelske sustave, pa od 2001. godine iza sebe imaju više od 200 instalacija i 20.000 soba, razvijenih i projektiranih prema specifičnim zahtjevima investitora. Među njima je i više od 20 objekata u Srbiji.
 
Ambicije tvrtke za srpsko tržište, međutim, znatno su veće jer tvrtka ima ugovorene hotele na Kopaoniku, u Kragujevcu i više hotela u Beogradu, daje podršku pri projektiranju na više projekata, a u pregovorima je i za nekolicinu novih objekata.
 
Potencijal vide u jačanju turizma u Srbiji i značajnim pomacima u količini novih smještajnih jedinica i rekonstrukciji postojećih.
 
Korisne kontakte tvrtka je uspostavila na ovogodišnjem Sajmu tehnike u Beogradu, gdje su izlagali, a to je ujedno bila prilika za susrete sa postojećim klijentima.
 
Među dosadašnjim referencama tvrtke u Srbiji su beogradski hoteli Holiday Inn, Town House 27, hotel Crystal, Paradiso, Life Design, Jump Inn, Argo, Atera, hotel Idila i Palisad na Zlatiboru, hotel RTB Bor, hotel Pašina Česma Leskovac, hotel Kopaonik i hotel Grey na Kopaniku, Specijalna bolnica Merkur Vrnjačka Banja, hotel Park u Rumi i drugi.
 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz