Pontoni kreću iz Šibenika prema Crnoj Gori

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_108855629_cr.jpg

Dvadesetak pontona, vrijednih 800.000 eura, izgrađenih u šibenskoj tvrtci Marinetek NCP biti će brodom prevezeni u Crnu Goru, gdje će biti ugrađeni u marinu u Kumboru, pokraj Herceg Novog.

Dvadesetak pontona, vrijednih 800.000 eura, izgrađenih u šibenskoj tvrtci Marinetek NCP, u petak će brodom biti prevezeni u Crnu Goru, gdje će biti ugrađeni u marinu u Kumboru, pokraj Herceg Novog.

Prema riječima direktora proizvodnje Marinetek NCP-a Nenad Čuka, to je samo jedan od velikih projekata u koje je uključena šibenska tvrtka, a već su sudjelovali u više od 30 takvih poslova diljem Sredozemlja.

S obzirom da je pogon u sklopu remontnog brodogradilišta NCP grupe postao premalen, dio proizvodnje se preselio u gospodarsku zonu Podi, rekao je Čuka na šibenskom gatu Vrulje, gdje su pontoni ukrcani na brod.

Osim posla za Crnu Goru, Čuka je kazao kako imaju narudžbe do kraja iduće godine, kao što su projekti uređenja šibenske luke Vrnaža i marine u Biogradu, a do sada je tvrtka radila u Puli, Bakarcu, Dubrovniku, Slanom i na dosta drugih mjesta.

(Hina)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz