Pevec postao dio međunarodnog lanca A.R.E.N.A.

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_108855629_cr.jpg

Pevec u društvu Bricomarchéa, Hagebaua, Jumba, Bricofera, Dedemana, Bauventera. Jeftiniji i bolji proizvodi, veća konkurentnost na domaćem tržištu i brže proširenje tvrtke pogodnosti su koje bi Pevec trebao dobiti savezom s A.R.E.N.A. alijansom, s kojom je potpisao ugovor o suradnji.

Jeftiniji i bolji proizvodi, veća konkurentnost na domaćem tržištu i brže proširenje tvrtke pogodnosti su koje bi Pevec trebao dobiti savezom s A.R.E.N.A. alijansom, s kojom je potpisao ugovor o suradnji.

A.R.E.N.A. je međunarodni savez tvrtki koje su specijalizirane u prodaji proizvoda za unapređenje doma, a dio njega također su vodeći europski trgovački lanci Bricomarché u Francuskoj i Portugalu, Hagebau u Njemačkoj, Jumbo u Švicarskoj, Bricofer u Italiji, Dedeman u Rumunjskoj, Bauventer u Rusiji i od prošlog tjedna Pevec u Hrvatskoj.

Počašćeni smo što smo danas ušli u A.R.E.N.A. alijansu i razumijemo dodatne odgovornosti koje ovaj novi korak podrazumijeva. Ovim je ugovorom Pevec dobio jake saveznike i zajedno možemo napraviti velike stvari u budućnosti, rekao je predsjednik uprave Peveca Jurica Lovrinčević.


(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Događanja