Osnovan Hrvatska-Kosovo poslovni klub

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_125338148_cr.jpg

Hrvatska – Kosovo poslovni klub osnovan je u Zagrebu s ciljem razvoja poslovnih odnosa i organiziranja aktivnosti između Hrvatske i Kosova. Klub će raditi na promicanju poslovnih veza između dviju država te podržavati razvoj suradnje među njihovim poduzetnicima. Iako je međusobna robna razmjena Hrvatske i Kosova u porastu, postoji potreba za poboljšanjem strukture te razvojem novih oblika trgovinsko-gospodarske suradnje.

Hrvatska – Kosovo poslovni klub osnovan je u Zagrebu s ciljem razvoja poslovnih odnosa i organiziranja aktivnosti između Hrvatske i Kosova, a predsjednik mu je Ivan Domagoj Milošević.

Za potpredsjednike kluba, koji će pružati podršku poduzetnicima u raznim vidovima gospodarskog i društvenog života, izabrani su Katja Jajaš i Fadil Demiri.

Upravni odbor čine Damir Jugo, Ante Mihanović i Agron Jusufi.

Klub će raditi na promicanju poslovnih veza između dviju država te podržavati razvoj suradnje među njihovim poduzetnicima.

Iako je međusobna robna razmjena Hrvatske i Kosova u porastu, postoji potreba za poboljšanjem strukture te razvojem novih oblika trgovinsko-gospodarske suradnje.

(Hina)

 

Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz