Osječki startup Pointers spreman za globalnu ekspanziju

Slika /slike 1/Turizam/shutterstock_149557286.jpg

Predstavnici osječkog startupa Pointers na najvećem će svjetskom turističkom sajmu ITB u Berlinu održati predavanje “Uspješna digitalizacija hrvatskog turizma”. Oni su među prvima u svijetu turističke destinacije obradili i prikazali u VR 360º tehnologiji.

Predstavnici osječkog startupa Pointers na najvećem će svjetskom turističkom sajmu ITB u Berlinu početkom ožujka održati predavanje “Uspješna digitalizacija hrvatskog turizma” na poziv organizatora sajma i Svjetske turističke organizacije, jer su među prvima u svijetu turističke destinacije obradili i prikazali u VR 360º tehnologiji.
 
Pointers će na ITB-u imati i samostalni izložbeni prostor na kojemu će posjetiteljima omogućiti da putem VR 360º (virtual reality tehnologije) dožive (gotovo) stvarnu prisutnost i ljepote hrvatske obale, plaža, mjesta, arheoloških atrakcija, sakralnih objekata i drugih znamenitosti.
 
U planu nam je globalna ekspanzija projekta o čemu pregovaramo s nekim investitorima što ćemo moći otkriti nadamo se u veljači, kazali su iz Pointersa.
 
(Lider)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz