Nastup hrvatskih tvrtki na 15. međunarodnom sajmu transport logistic

Na sajmu transport logistic 2015 – vodećem međunarodnom sajmu logistike, mobilnosti, IT-a i upravljanja lancem opskrbe, na zajedničkom su se izložbenom prostoru predstavile hrvatske prijevozničke i transportno-logističke tvrtke.

U Münchenu je od 5. do 8. svibnja 2015. godine održan sajam transport logistic 2015 – vodeći međunarodni sajam logistike, mobilnosti, IT-a i upravljanja lancem opskrbe. Sajam se održava svake dvije godine, a ove godine je okupio 2.050 izlagača iz 62 zemlje i  preko  55.000 stručnih posjetitelja.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore na sajmu su se na zajedničkom izložbenom prostoru predstavile hrvatske prijevozničke i transportno-logističke tvrtke, Đuro Đaković – specijalna vozila, Gredelj – TŽV, Luka Zadar, Transagent i Zagrebtrans.  Lučka uprava Rijeka se na ovogodišnjem sajmu predstavila kao članica Udruženja sjevernojadranskih luka - NAPA (North Adriatic Ports Association), a čije su  članice i luke Venecija, Trst i Kopar. Dana 6. svibnja održana  je prezentacija riječkog prometnog pravca tijekom koje je dr.sc. Vlado Mezak, ravnatelj Lučke uprave predstavio prometne i investicijske potencijale te mogućnosti riječke luke.
 

Pisane vijesti | Događanja | Strana tržišta i prilike