Namještaj Prima Grupe prepoznatljiv na zapadnoeuropskom tržištu

Slika /slike 1/Graditeljstvo/shutterstock_250676278_cr.jpg

Namještaj Prima Grupe su po kvaliteti prepoznali i kupci na zahtjevnom zapadnoeuropskom tržištu, kao što su tržišta Njemačke, Velike Britanije, Švicarske, Francuske, Austrije, Italije i drugih zemalja.

Prima Grupa je najveći proizvođač i maloprodajni lanac namještaja u Hrvatskoj i regiji. Ima 8 vlastitih proizvodnih pogona i razgranatu maloprodajnu mrežu od čak 63 salona, od čega 55 u Hrvatskoj i 8 u Makedoniji. Zapošljava više od 1.500 djelatnika.
 
Primin namještaj su po kvaliteti prepoznali i kupci na zahtjevnom zapadnoeuropskom tržištu pa tako danas Primini proizvodi oplemenjuju domove u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Francuskoj, Austriji, Italiji i drugim zemljama.
 
Prima Grupa je opremila svojim najkvalitetnijim namještajem dva Bluesun hotela - SENDTIDO Bluesun Berulia u Brelima s 4 zvjezdice i hotel TUI BLUE Jadran u Tučepima s 5 zvjezdica.
 
U Priminim pogonima je, prema željama i potrebama klijenta, proizvedeno više od 700 vrhunskih ležajeva.
 
„Projekt uređenja hotela iziskuje poman odabir namještaja izrađen od vrhunskih materijala, postojan i izdržljiv, a opet funkcionalan i vizualno atraktivan. Sve zahtjevniji gosti očekuju  potpun doživljaj i žele se osjećati opušteno i udobno, kao u vlastitom domu. Zato  smo iznimno ponosni što je Primin namještaj prepoznat kao idealno rješenje za zadovoljenje potreba gostiju Bluesun hotela. Primin namještaj uvijek je pametan odabir za opremanje turističkih objekata svih kategorija. “, istaknuo je Renato Radić, direktor Prima Grupe.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz