Najviše radi za američko i njemačko tržište

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_195790583_cr.jpg

Tech Recources je član udruge Split Tech City i slovi kao open minded tvrtka. Najviše radi za američko i njemačko tržište. Radi se o agenciji za razvoj softvera i savjetovanje, specijalizirana za rješavanje tehničkih problema svojih klijenata, a njihov najuspješniji proizvod je softver za obradu plaća na američkom tržištu.

Tko hoće raditi može zaraditi više nego u Irskoj ili Njemačkoj, ali mora raditi kao u Irskoj ili Njemačkoj, ističe Josip Majić, osnivač tvrtke "Tech Resources" koja je 2016. otvorena u Splitu, a radi najviše za američko i njemačko tržište, piše Slobodna Dalmacija.

Danas je u tvrtki 14 zaposlenih, od kojih 11 stalno i troje na studentskom ugovoru ili probnom radu.

Iza nekolicine njih su godine iskustva u radu s velikim američkim i europskim tvrtkama, a u IT branši u kojoj su žene u pravilu u manjem broju, u ovoj tvrtki pet je žena od kojih su tri programerke.

Radi se o agenciji za razvoj softvera i savjetovanje, specijalizirana za rješavanje tehničkih problema svojih klijenata, a njihov najuspješniji proizvod je softver za obradu plaća na američkom tržištu.

"Tech Recources" je i član udruge Split Tech City, a slovi kao open minded tvrtka.

Open minded atmosfera znači: možete raditi što god hoćete dok god obavljate zadatke, samo dođite raditi za nas, kaže Majić i dodaje da se to može prevesti na fleksibilno radno vrijeme, zaposlenici mogu sebi prilagođavati odlaske i dolaske, pauze, mogu doći na posao pa u nekom trenutku izići ako moraju obaviti nešto privatno i opet se vratiti kad im odgovara.

Čak nemam ništa protiv ni da moji djelatnici rade projekte sa strane, da mogu dodatno zaraditi. Mi smo tu da bismo nešto zaradili, mi svi volimo raditi, ističe Majić za Slobodnu Dalmaciju.

(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz