Najjači svjetski ‘elektro’ bend angažirao zagrebački Studio Size

Slika /slike 1/Obrt/shutterstock_291432533_cr.jpg

Osim kvalitete Studio Size ovom će suradnjom uvelike povećati svoju vidljivost na svjetskoj kreativnoj sceni jer video najave koncerata i nastupa ovog benda gledaju i prate milijuni obožavatelja. S bendom Swedish House Mafia surađuju već nekoliko godina.

Zagrebački Studio Size ima razloga za slavlje. Njihov rad, konkretno rad Jurice Koletića, art direktora branding i motion Studia Size, prepoznao je Swedish House Mafia, trenutačno najpoznatiji band elektroničke glazbe, poznat po brojnim hitovima (najpoznatiji je Don’t You Worry Child).

Studio Size, odnosno Koletić, za ovaj je švedski trio, kojeg čine Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso, napravio službeni video za najavu povratničke turneje “Paradise Again”, a potom i promotivni video za album “Paradise Again: The Live Album”.

Ne treba niti govoriti o značaju ove suradnje za mali, po kvaliteti najpoznatiji Studio Size. “Značaj je ogroman. Rad s najjačim bandom elektroničke glazbe na svijetu svakom je našem klijentu apsolutni dokaz kvalitete jer jamči da je došao na prava vrata i da sigurno nećemo razočarati”, ističe Koletić.

Osim kvalitete Studio Size ovom će suradnjom uvelike povećati svoju vidljivost na svjetskoj kreativnoj sceni jer video najave koncerata i nastupa ovog benda gledaju i prate milijuni obožavatelja. S bendom Swedish House Mafia surađuju već nekoliko godina, a sve je počelo radom na njihovoj stranici za obožavatelje.

Koletić objašnjava da je tim Swedish House Mafije otvorio mogućnost kreatorima da izrade video za najavu albuma i turneje (koja je nedavno završila). Koletić je napravio video najave nastupa Swedish House Mafia u Madison Square Gardenu u New Yorku. Kreativnost i stručnost domaćeg dizajnera toliko se svidjela švedskom bendu da su mu se javili nakon turneje te ponudili daljnju suradnju.

“Iznimno su profesionalni i organizirani što i nije tako jednostavno kada se u obzir uzme činjenica da tim ovog banda čini maksimalno deset ljudi, i to kada pripremaju turneju za više od 40 nastupa na šest kontinenta. U normalnim uvjetima tek petero ljudi radi u organizaciji, financijama i kreativi švedskog benda”, navodi Koletić.

Kruna je to uspješnog poslovanja studija kojeg su prije 11 godina osnovali Koletić, Andrej Virant Sadiković te Ivan Fistrić.

Studio broji 11 zaposlenih i može se pohvaliti brojnim domaćim i međunarodnim nagradama (jedna od njih je i European Design Award za ambalažu brašna Farina), a povjerenje su im dale brojne domaće i strane kompanije, poput Infinuma, Njuškala, Philipsa, poliklinike Bagatin… Od nedavno i svjetski poznati Swedish House Mafia.

(Poslovni dnevnik)

Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz