Mlinarovi proizvodi i u Frankfurtu

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/P-H20161013031900.jpg

Pekarska industrija Mlinar nastavlja širenje svoje prodajne mreže izvan Hrvatske, pa je tako pekarnica otvorena i u Frankfurtu. Tako su Mlinarovi brandovi i proizvodi na policama trgovačkih centara u Švedskoj, Irskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Mađarskoj, Švicarskoj, Slovačkoj, Srbiji, Saudijskoj Arabiji, UAE i Australiji.

Pekarska industrija Mlinar nastavlja širenje svoje prodajne mreže izvan Hrvatske, pa je tako Mlinar pekarnica otvorena i u Frankfurtu, izvijestili su iz te tvrtke.
 
Tako su Mlinarovi pekarski proizvodi koji su prošli tjedan prvi put predstavljeni u sklopu franšize u Sarajevu, od danas prisutni i u Frankfurtu.
 
Posljednjih nekoliko godina Mlinar ulaže kontinuirane napore u razvoj izvoznih plasmana, a rezultat je prisutnost Mlinarovog branda i proizvoda na policama trgovačkih centara u Švedskoj, Irskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Mađarskoj, Švicarskoj, Slovačkoj, Srbiji, Saudijskoj Arabiji, UAE, Australiji, ističu iz te tvrtke.
 
Navode i kako paralelno s razvojem izvozne strategije, Mlinar razvija i franšizni koncept, koji je do sada uspješno integriran u formi Mlinarovih pekarnica u Slovačkoj, Švicarskoj, Australiji, BiH, a od danas i u Njemačkoj.
 
(Hina)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz